Elhunyt Zsuzsi néni, a legidősebb TF-es
2018. március 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Életének 103. évében elhunyt Lindner Ernőné Gecső Zsuzsanna, vagy ahogyan itt, a Testnevelési Egyetemen hívtuk, Zsuzsi néni. Február végén bekövetkezett haláláig ő volt a legidősebb, még élő TF-es. Temetése március 9-én, pénteken 12.45-től lesz a Farkasréti temetőben a római katolikus egyház szertartása szerint, a gyászmisére pedig közvetlenül a temetés után a Farkasréti Mindenszentek templomban kerül sor.

Elhunyt Zsuzsi néni a legidősebb TF-es (Gecső Zsuzsanna)

2013. júniusában, gránitdiplomája átvételekor

Kevesebb mint három évvel ezelőtt, századik születésnapja alkalmából egyetemünk neki adományozta az 1. számú Alumni-tagságot, s abban az évben díszvendégként köszönthettük a jubileumi diplomaosztónkon – ő gyémánt diplomásnak vallhatta magát. Zsuzsi néni nem csupán csodálatos ember – nem mellesleg anya, nagymama és dédnagymama – volt, hanem fantasztikus sportoló is, egészségére és szellemi frissességére jellemző, hogy 99 esztendősen is tartott tornaórákat a Szent Margit Gimnáziumban megismert tanítványainak.

Egy évvel századik születésnapja előtt sajnálatos módon combnyaktörést szenvedett, de annyi erő, kitartás, elszántság és élni akarás lakozott benne, hogy teljesen felépült belőle. Öt gyereke, 15 unokája és 23 dédunokája mellett barátai, tanítványai és tisztelői is gyászolják.

Nyugodj békében, drága Zsuzsi néni! Emlékedet megőrizzük! 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!