Csoportelsők lehetnek a TFSE fiú kosarasai!
2018. március 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az első helyen a szombathelyiek, a másodikon a TFSE – így fest jelenleg a fiú egyetemi bajnokság Nyugati csoportjának élmezőnye. De reméljük, már csak néhány napig, hétfőn este negyed kilenckor ugyanis egymással csap össze a pontokat tekintve ez ideig ugyanannyit szerző két élcsapat, méghozzá itt, az egyetemünkön, konkrétan az E teremben.

Szombathelyen hét ponttal kikapott a TFSE, így ha hétfőn hétnél több ponttal veri meg legnagyobb vetélytársát, az azt követő utolsó forduló eredményétől függetlenül első helyezettként masírozik a rájátszásba.

„Az előző idény utolsó hazai meccsén csordultig megtelt az E terem, fantasztikus hangulatban játszottunk, reméljük, ezúttal is sokan lesznek ránk kíváncsiak – mondta megkeresésünkre Baksa Szabolcs, a TFSE csapatvezetője. – Az elmúlt években óriási rivalizálás alakult ki a TFSE és a Szombathely között, igazi presztízscsata lesz a hétfői.”

Csoportelsők lehetnek a TFSE fiú kosarasai!

Nem mindegy, hányadik helyen jut be a rájátszásba a csapatunk, mert első helyezettként a Keleti csoport negyedikjével kerül össze, másodikként pedig a Keleti harmadikjával. Igaz, ahogyan Baksa Szabolcs jelezte, a másik csoport legjobb csapatai nagyjából ugyanazt a szintet képviselik.

„Kifejezetten színvonalas, erős a bajnokság, jó csapatok jó meccseket játszanak – hangsúlyozta a csapatvezető. – Nyugodt szívvel mondhatom, hogy immár három éve nagyszerűen teljesít a bajnokságban a TFSE, mindenki nagyon odateszi magát, és ennek meg is van az eredménye.”

De vajon milyen végeredménye lesz? Érzékelik-e már fiaink az aranyérem csillogását?

„Ahogyan arra az imént utaltam, rendkívül erős a mezőny, apróságok dönthetnek egy-egy kiélezett összecsapáson – reagált a felvetésre Baksa Szabolcs. – De mi a TFSE vagyunk, a Testnevelési Egyetemet képviseljük, úgyhogy nem is lehet más célkitűzésünk, mint a bajnoki aranyérem megszerzése!”

Csoportelsők lehetnek a TFSE fiú kosarasai!

Hétfő este a hatmeccses győzelmi sorozattal büszkélkedő TFSE a hét forduló óta veretlen Szombathelyt fogadja tehát, s mi más is adhatna nagyobb lökést csapatunknak az aranyérem felé vezető úton, mint a legnagyobb rivális legyőzése – lehetőleg több mint hét ponttal.

Szóval, hajrá, TFSE!

Legyünk minél többen hétfőn este az E teremben! Kezdés 20 óra 15 perckor!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!