Dr. Nemes András könyvének bemutatója
2011. május 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nemes András: Jogi és sportjogi ismeretek (könyvborító)Május 3-án kedden a Kistanács-teremben mutatta be új könyvét Dr. Nemes András, a Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék docense. A könyv a "Jogi- és sportjogi ismeretek" címet viseli, és a HGV Orac Lap- és Könyvkiadó Kft. gondozásában kerül forgalomba.

A szerző köszöntőjében elmondta, hogy nagy hálával tartozik szponzorainak azért, hogy megszülethetett a könyv. Így megköszönte a támogatást a kiadónak, a Lotus Sports Kft.-nek, a Lex Sportiva Magyar Sportjogi Kft.-nek, a Redbull Hungary Kft.-nek, valamint a Mátyásvíz Kft.-nek.

A nyitó gondolatok után Orosz Zoltán harmonikaművész következett, aki virtuóz játékával varázsolt nem mindennapi hangulatot a terembe. A harmonikaszóló után Tihanyi József dékán úr mondta el gondolatait. Hangsúlyozta, mennyire nagy öröm részt vennie ilyen rendezvényeken. Mint mondta, azok, aki tankönyvírásra adják a fejüket, mind hatalmas munkát vállalnak, hiszen sokkal nehezebb egy jól strukturált könyvet megírni, mint előadást tartani ugyanabban a témában. A köszöntő után dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke a könyv szakmai lektoraként intézett néhány szót az igen népes hallgatósághoz. Kiemelte, hogy e könyv megjelentetése is egy lépés azon az úton, melyet a sportjog az önálló jogággá válás útján tesz.

Nemes András: Jogi és sportjogi ismeretek (könyvbemutató)

A bemutatót Orosz Zoltán játéka, illetve szendvics- és pogácsafogyasztás közben kötetlen beszélgetés zárta.

Bardocz-Bencsik Mariann

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!