Lezárultak a Semmelweis Tudáshálózat pályázati munkái
2011. október 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az Informatio Scientifica – Informatio Medicata konferencia zárónapján, szeptember 23-án került sor a Balassi Intézetben a Semmelweis Tudáshálózat elnevezésű TÁMOP-pályázat munkálatainak ünnepélyes lezárására. A pályázati feladatokat, amelyek elsősorban a könyvtári szolgáltatás fejlesztésére, a felhasználók magasabb színvonalú, a kor igényeinek megfelelő kiszolgálásának elősegítésére irányultak, egyetemünk Központi Könyvtára menedzselte, a kari és tanszéki könyvtárak részvételével.

A munkából a TF kari könyvtára is alaposan kivette a részét, így például az elektronikus könyvkatalógusban rögzített 13.500 új rekordból 6000-et a mi kollégáink készítettek el. Karunk fontos szerepet vállalt a pályázat keretében megtartott ötven, szerteágazó témájú előadás megszervezésében is.

A zárórendezvényen a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma részéről Réthelyi Miklós miniszter emléklapot adott át mindazoknak, akiknek közreműködése hozzájárult az előadás-sorozat sikeréhez, így többek között az Úszás és Vízi Sportok Tanszék oktatóinak: Tóth Ákos, Sós Csaba és Egressy János docenseknek.; Gál Eszternek; a Magyar Táncművészeti Főiskola tanársegédének; Németh Endrének, a Küzdősportok Tanszék adjunktusának; Reigl Mariannak, a Sportjáték Tanszék docensének; Rubovszky Andrásnak, a Széchenyi Társaság főtitkárának; Szabó Lajosnak, a Magyar Sportmúzeum igazgatójának; Szentpéteri Klára szobrászművésznek, karunk egykori oktatójának; valamint Csanádi Árpádnénak, aki elhunyt férje könyveit adományozta könyvtárunknak.

Semmelweis Tudáshálózat (TÁMOP) zárásSemmelweis Tudáshálózat (TÁMOP) zárásSemmelweis Tudáshálózat (TÁMOP) zárás

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!