NET diplomaosztó
2012. június 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Véget ért a 2012. évi tavaszi Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam.

NET diplomaosztó 2012 tavasz

Az ünnepélyes diplomaosztóra 2012. június 4-én került sor, amelyen 23 hallgató vehette át oklevelét atlétika, labdarúgás, tollaslabda, úszás, röplabda, vívás és általános erőfejlesztés sportágakban. Az egybegyűlteket köszöntötte Prof. Dr. Radák Zsolt tudományos dékánhelyettes, Dr. Kozsla Tibor stratégiai és nemzetközi igazgató, akik mindketten gratuláltak a hallgatóknak.

Azonban az ünnepség nemcsak róluk szólt, hanem mindazokról is, akik a tanfolyam sikeréért az elmúlt 40 évben tevékenyen dolgoztak, hiszen ezen kerek évforduló alkalmából köszöntötték az 1971-ben indult képzésben résztvevő tanárokat és munkatársakat is.

NET diplomaosztó 2012 tavasz

A díszoklevelek átadása előtt beszédet mondott Mr. Yassine Yousfi, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Olimpiai Szolidaritásának projekt menedzsere is, aki megköszönte az együttműködést a Karnak, és reményét fejezte ki az iránt, hogy továbbra is sikeresen folytatódhat a közös munka, amely során sok hátrányos helyzetben lévő ország edzőjének tudnak lehetőséget biztosítani a szakmai fejlődésre.

Az évforduló alkalmából Yassine Yousfi az Olimpiai Szolidaritás nevében egy apró ajándékkal, az olimpiai öt karikát formázó emlékplakettel köszönte meg a Kar munkáját, míg a TF nevében Dr. Radák Zsolt és Dr. Kozsla Tibor köszönő oklevelet nyújtott át számára a sok éves együttműködés elismerésére.

NET diplomaosztó 2012 tavasz

[nggallery id=151]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!