MEFS tisztújító közgyűlés
2016. március 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) tisztújító közgyűlését 2016. március 11-én délelőtt a Magyar Sport Házában rendezték meg.

Az ünnepi közgyűlésen megválasztották a következő négy évre Prof. Dr. Kiss Ádámot a MEFS elnökének, Dr. Bács Zoltánt, Skultéty Tamást és Dr. Sterbenz Tamást a MEFS alelnökeinek és Dr. Freyer Tamást, Dr. Kovács Antalt, Molnár Dánielt, Rakaczki Zoltánt, Tompos Balázst, valamint Vladár Csabát elnökségi tagoknak.

Az eseményen átadták a MEFS ez évi kitüntetettjeinek díjait is. A legmagasabb kitüntetést a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Örökös tagja – Honorary Member díjat Dr. Földesiné Dr. Szabó Gyöngyi a Testnevelési Egyetemi professzor emeritája vehette át Prof. Dr. Kiss Ádámtól, a MEFS elnökétől, a hazai és nemzetközi egyetemi sport fejlesztéséért és támogatásáért végzett több évtizedes munkája elismeréseként.

Aranyplakettet kapott Szalma László, a Testnevelési Egyetem tanszékvezető egyetemi docense, az egyetemi atlétika fejlesztése érdekében végzett munkájáért, melyet  Matjaz Pecovnik, az EUSA főtitkára, Kozmann György, az EMMI sportért felelős helyettes-államtitkára, Gulyás Tibor HÖOK elnök és Margo de Lange, az ENAS képviselője adott át.

A fentieken kívül két Életműdíj, hat Aranyplakett, valamint hat hallgatói elismerés került kiosztásra.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!