Rekord TF-es részvétellel a kosárlabda ünnepen
2016. május 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Mozdulj Rá! kampányának első kiemelt rendezvénye, a Hősök terén 2016. május 5-én 10.00 és 18.00 között került megrendezésre. A kampány célja, hogy felhívja a rendszeres sportolás fontosságára a figyelmet.

 

A rendezvényt Prof. Dr. Kiss Ádám a MEFS elnöke nyitotta meg. Megnyitó beszédében kiemelte mennyire fontos a folyamatos és rendszeres sportlás, mely kihat egész életünkre. Szalay-Bobronviczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszony az esemény fővédnöke beszédében hangsúlyozta, hogy a Főváros kiemelten kezeli az egészséges és rendszeres testmozgás fontosságára való figyelemfelhívó kampányt, melyben kiemelt szerepe van az egyetemen elkezdett vagy akár folytatott aktív és rendszeres sportnak.

A megnyitó után a Face Team Akrobatikus Sport Színház Youngsters bemutatójában gyönyörködhetett a közönség, majd be is állhattak kipróbálni a trambulinról zsákolást, illetve egyéb kosaras ügyességi feladatokat. A Face Team az egész napos rendezvényen különféle bemutatókat és ügyességi versenyeket tartott, melynek a festői Hősök tere adott otthont a turisták és a meghívottak örömére, akik mind szívesen álltak be és próbálták ki az ügyességi feladatokat. Az eseményen Get into Rugby látványos bemutatót tartott a rögbi csapat is, mely elemeket szintén kipróbálhatott a közönség.

Bővebben: MEFS

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!