Emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyam
2016. június 2.Admin

2018. őszén a Magyar Testnevelési Egyetem Támogató Köre Alapítvány emelt szintű testnevelés érettségire felkészítő tanfolyamot indít. A tanfolyam novemberben kezdődik és 2019. májusig tart. A foglalkozásokon résztvevőket a TF tanárai - TF hallgatók segítségével - készítik fel az emelt szintű testnevelési érettségi vizsgára.

Emelt szintű testnevelés érettségire felkészítő tanfolyam

Az órákat szombati napokon (nem minden héten) 9.00 – 14.00 óráig, esetenként 15.45 - ig tartjuk.

A tanfolyam díja, összes sportág választása esetén, fiúk részére 100.000.- Ft, lányok részre 104.000.- Ft, amit átutalással kell az Alapítvány számlaszámára befizetni. A számlaszámot a jelentkezőknek később, külön e-mailben megküldjük. Amennyiben valaki nem igényli a felkészítést valamely sportágból, a tanfolyam díját óraszám arányosan csökkentjük. A részletes árlista a fizetési nyilatkozaton szerepel. A már befizetett tandíj visszatérítésére nincs lehetőség!

Választható sportágak: atlétika, kézilabda, kosárlabda, küzdősportok, labdarúgás, ritmikus gimnasztika, röplabda, torna, úszás és gimnasztika.

Tavasszal, megfelelő számú jelentkező esetén elméleti felkészítést is szervezünk.

A jelentkezési lapot és a fizetési nyilatkozatotEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük elküldeni.

Az órarendről a beiratkozás után e-mailben tájékoztatjuk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!