Kolumbiai delegáció járt a TE-n
2018. november 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kolumbiai úszók diákokból és a kísérőkből álló delegációja látogatott a Testnevelési Egyetemre Duván Reynerio Ocampo Pinzón, a Kolumbiai Köztársaság Nagykövetségének másodtitkárának társaságában.

A vendégeket a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága fogadta a Kolumbiai Nagykövetség megkeresésére szervezett egyetemlátogatás keretében, valamint egy kötetlen beszélgetés során a fiatal úszók beszélgethettek Kovács Ágnes olimpikonunkkal, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársával.

Kolumbiai delegáció járt a TE-n (Kovács Ágnes)

Kovács Ágnes, a TE nemzetközi nagykövete a vendégekkel beszélget   

Az egyetem doktorandusza és promóciós nagykövete saját történeteinek és motiváló tanácsainak megosztásával bíztatta a fiatal sportolókat a további sportsikerek elérésére, de nagy hangsúlyt fektetett a továbbtanulás fontosságára is.

A látogatás és a beszélgetések a jövőben megvalósuló további kapcsolatépítésnek is remek lehetőséget biztosított, hiszen ezen a héten egy eltérő jellegű tudományos, több intézményt összefogó együttműködési megkeresés is érkezett, mely további egyeztetés után, Dr. Rácz Levente vezetésével fog megvalósulni.

Kolumbiai delegáció járt a TE-n

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!