MOVE Congress 2019 (felhívás)
2019. február 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2019. október 16-18. között Budapest (Kongresszusi Központ) ad otthont a kilencedik MOVE Congress-nek, az egyik legmeghatározóbb világszintű találkozó és fesztiválnak, amelyet kifejezetten a rekreációs sport és fizikai aktivitás témájában rendeznek.

MOVE Congress 2019

Az idei esemény az eddigi legnagyobbnak ígérkezik, hiszen a hat kontinensről érkező várhatóan mintegy 500 résztvevőnek nyújt lehetőséget a tudásmegosztásra, új utak és kapcsolatok keresésére a testmozgás és a grassroots sport népszerűsítése kapcsán. Számos szakmai területről (így az egészséggazdasági, a sport, az oktatási, vagy éppen a várostervezési szektorból) érkező résztvevők a rendezvény életében most először látogatnak Közép- Európába. A tapasztalatok megosztásából, a bemutatott programötletekből így a térségünkben élő szakemberek, valamint az itt működő szervezetek és vállalkozások is meríthetnek és profitálhatnak, de az egyedülálló kapcsolatépítési lehetőség segíthet régiónk és Magyarország jó gyakorlatainak, sikeres projektjeinek, termékeinek exportálásában, külföldi megismertetésében is. Bővebb információ: movecongress.com

A kongresszusra - amely tehát nem csupán egy konferencia, hanem egy hub, egy showcase esemény is egyben - a regisztráció 2019. márciusában kezdődik, ennek során lehetőség nyílik kedvezményes jegyvásárlásra, melynek költsége 150 euro (48 000 forint), ez tartalmazza a három napi ellátást (ebéd, vacsora), a fogadásokat és a konferencián való részvétel lehetőségét.

A nemzetközi előadói kört 2019. januárjától folyamatosan hozzák nyilvánosságra a szervezők a következő témákban:

  • sikeres megmozdulások a fizikai aktivitás és egészség területén
  • nagy számú résztvevőt megmozgató akciók a grassroots sport diplomáciában
  • új távlatok felfedezése a fizikai aktivitás népszerűsítésére az iskolás gyerekek között
  • új lehetőségek a finanszírozásban és támogatásban
  • az aktív életmód újra definiálása a MOVEment Spaces által
  • új sportok, trendek
  • vegyél részt a játékban: It’s your MOVE! Interaktív előadások, városi környezetbe kihelyezett események.

A részvételi szándékot vasárnap 20:00-ig lehet jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Melléklet: MOVE Congress angol nyelvű leírás >>>

fotó: movecongress.com

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!