Csütörtökön irány a Magyar Sport Háza!
2019. április 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Április 4-én, csütörtökön 14 és 16.30 óra között a Testnevelési Egyetem kutatócsoportjának tagjai – Dr. Sterbenz Tamás általános rekotrhelyettes, Dr. Perényi Szilvia egyetemi docenc, Dr. Sipos-Onyestyák Nikoletta egyetemi adjunktus, Dr. Gulyás Erika egyetemi adjunktus és Dr. Farkas Judit projekt-koordinátor – a Magyar Sport Házában számolnak be az Első európai kérdőív a munkáltatói gyakorlat felmérésére a sport és a fizikai aktivitás szektorban című kutatásuk eredményeiről.

Csütörtökön irány a Magyar Sport Háza! (EOSE)A kérdőív 28 európai ország lekérdezése után lett elemezve, s több mint 350 magyar sportszervezet kapcsolódott be a kutatásba a részvételével. A képzés-képesítés-foglalkoztatás kérdéskörei szemszögéből a témák közé tartozik a különböző területeken és szerepekben, különböző foglalkoztatási formákban közreműködő sportszakemberek oktatás-képzés-továbbképzés, a meglévő és az elvárt a készségek és kompetenciák, valamint a foglalkoztatási és karrierépítési tanácsadás rendszere.

A kérdőív kitöltésével alapvető információkat nyújtottak, amelyek befolyásolhatják az ágazatba belépő szakemberállomány és önkéntesek oktatás-képzését, ellátását a megfelelő készségekkel, valamint segítenek a foglalkoztatási és karrierépítési tanácsadás alakításában. A konferencia keretein belül sportszakember-konzultációt is tart a TE kutatócsoportja, és lehetőség lesz személyes szakmai észrevételeikkel kiegészíteni ezt a rendkívül fontos és aktuális témakört.

A várható jelentős érdeklődésre tekintettel április 3-án 14 óráig lehet regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a +36 30 991 0203 telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várunk!

Meghívó és program >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!