Két ország érdeklődése a sportdiplomáciai kapcsolatok iránt 
2019. április 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Georgia és Kolumbia budapesti nagykövetsége kiállításmegnyitók alkalmával fogadta a két ország kultúrája és tudományos élete iránt érdeklődőket. Az eseményeken részt vett intézményünk igazgatója, Dr. Kádár Judit is.   

Ana Piedad Jaramillo Restreo, Kolumbia nagykövete és Duvan Ocampo elsőtitkár Dr. Kádár Judittal, a TE nemzetközi kapcsolatok igazgatójával az egyetem új kolumbiai tudományos kapcsolatairól beszéltek, majd egy az ELTE által szervezett fogadáson Zaal Gogsadze Georgia nagykövete is röviden egyeztetett az NKI vezetőjével a Testnevelési Egyetem kínálta lehetőségekről az élénkülő sportdiplomáciai és felsőoktatási kapcsolatok terén.

Két ország érdeklődése a sportdiplomáciai kapcsolatok iránt (Kádár Judit)

Zaal Gogsadze Georgia nagykövete és Dr. Kádár Judit a TE nemzetközi kapcsolatok igazgatója  

Restreo nagykövet asszony és Gogsadze nagykövet úr is jelezte érdeklődését a Testnevelési Egyetem iránt és jelezték, hogy a közeljövőben látogatást terveznek az intézmény megismerése és a konkrét lehetőségek (pl. ICM, kutatási projektek támogatása, sportolók mobilitása) áttekintése céljából. A kapcsolatok fejlesztését támogatja a KKM Sportdiplomácia Főosztálya is, amely a közelgő campus-látogatások és egyetemi egyeztetések meghívottja.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!