Szociális hallgatói ösztöndíjjal a sikeres jövőért
2020. október 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Öt TE-hallgatónak adott át szociális ösztöndíjat a Testnevelési Egyetem rektora, amely eredményesebb tanulmányi és sporteredményük elérését segíti a 2020/2021-es tanévben. Az ösztöndíj létrehozása a Föld-Trans Kft. támogatásával valósult meg, és a cég, valamint az egyetem közös ötlete volt.

Szociális hallgatói ösztöndíjjal a sikeres jövőért

Tóth József, a Föld-Trans Kft. tulajdonosa, Werner István gyémántdiplomás testnevelő tanár és a Föld-Trans Kft. tanácsadója, valamint Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora még korábban alakította ki azt a szempontrendszert, amelynek alapján idén létrehozták a Föld-Trans szociális támogatást. A mecenatúra célja az eredményesebb tanulmányi és sporteredmények elérése. A támogatást az osztatlan testnevelő és gyógytestnevelő-egészségfejlesztő képzésben részt vevő hallgatók nyerhetik el.

Az ünnepélyes átadásra nemrég került sor a belvárosi Elements Budapest étteremben, ahol Mocsai Lajos rektor, valamint Tóth Józsefné Csapó Kriszta korábbi úszóválogatott és fitneszvilágbajnok társaságában, ebéddel összekötött díjátadáson köszöntötték az ösztöndíj nyerteseit, Teleki Blankát, Nardai Borbálát, Volf Adriennt, Gyenes Máriót és Dugár Dórát.

Tanulmányaikhoz és sportolói pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!