Eseménynaptár

Amatőr pingpongbajnokság

2022. május 06. (péntek), 11:30

Jelentkezz a TF amatőr pingpongbajnokságára!

Lépj a magyar asztaliteniszsport nagyjai, Jónyer István, Gergely Gábor és Klampár Tibor nyomdokaiba, és mutasd meg pingpongtudásodat 2022. május 6-án, pénteken a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen sorra kerülő amatőr asztalitenisz-bajnokságon!

A nemzetközi sportdiplomáciai fórum kísérőprogramjaként sorra kerülő versenyt a pingpongdiplomácia 50. évfordulója alkalmából rendezik, és most te is részese lehetsz a páratlan események.

A TF bajnokságára háromfős csapatok jelentkezését várják, de igyekezz, mert csupán az első nyolc csapat nevezését fogadják el a szervezők! A tét nagy, hiszen a párokba sorsolt csapatok csupán egy mérkőzésen döntik el a továbbjutás kérdését. A bajnokság első három helyezettje díjazásba részesül, a résztvevők oklevelet és emlékpólót kapnak.

Ha érdekel a kihívás, írjatok egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre – a levélbe tegyétek be Varga Zsuzsát is (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) –, és adjátok meg a csapat nevét, illetve tajainak névsorát! Nevezéskor tüntessétek fel, ha a csapat bármely tagja aktív asztalitenisz-versenyző!

Hely Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Alkotás utca 42-48.
Budapest
1123
Aula
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!