Plenáris előadás és kerekasztal-beszélgetés a testnevelésről a TF-en
2024. április 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A testnevelés oktatásáról tart szakmai rendezvényt május 8-án a TF Testnevelés-elméleti és Oktatásmódszertani Tanszéke.

Plenáris előadásra és szakmai kerekasztal-beszélgetésre hívja az érdeklődőket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Testnevelés-elméleti és Oktatásmódszertani Tanszéke május 8-ra, szerdára az intézmény Párizs termébe (K1 épület). A 13 és 15 óra között rendezendő esemény témája: Oktatásmódszertani trendek az iskolai testnevelésben és sportoktatásban.

A főként a TF oktatói és kutatói számára szervezett program keretében dr. habil. Csányi Tamás tanszékvezető összegzi az iskolai testnevelés jelenlegi kihívásait, problémáit, valamint az ezzel kapcsolatban felvetődő kérdések válaszlehetőségeit. Továbbá összefoglalja a gyakorlati munkában bizonyítottan működő koncepciókat, evidenciákat és innovációkat, amelyek az elmúlt 20-25 év szaktudományos fejlődésének és érdeklődésének középpontjában álltak.

Az előadás kiemelt témaköreiben szerepelnek az aktuális kihívások a testnevelés oktatásában, annak fejlesztésének alapvető irányai a Nat 2020 és a KKK tükrében, valamint a kiemelkedő elméletek és innovációk az oktatásmódszertan területén. A programot interaktív beszélgetés zárja, a résztvevők feltehetik kérdéseiket, megoszthatják egymással tapasztalataikat és építő jellegű javaslataikat.

Regisztráció nem szükséges a május 8-i rendezvényre.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!