Diplomaosztó
2011. július 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2011. július 16-án, szombaton, 10 órai kezdettel rendezte a TF diplomaosztó ünnepségét, a Dr. Bácsalmási Péter Atlétikai Csarnokban.

A rendezvényen az angol nyelvű képzéseink, az alap- és mesterképzési szakok (BSc: 4, MA/MSc: 5), a hagyományos egyetemi (3) és főiskolai (3) szakok, valamint a felsőfokú szakirányú továbbképzési szakok (2) végzős hallgatói vették át okleveleiket, összesen 315-en.

Immár hagyományosan az ünnepség keretén belül került sor a 2011. évi mesteredzői díjak átadására is, melyeket intézményünk a Magyar Edzők Társaságával közösen szervezett. E kitüntető címet ebben az évben az alábbi sportszakemberek vehették át: Agócs Mihály (kajak-kenu), Illés Bálint (kerékpár), Pánczél Gábor (judo), Varga József (vívás). A díjakat Molnár Zoltán, a MOB főtitkára és dr. Ormai László, a MET elnöke adta át.

A diplomaosztón Dr. Tóth Miklós tanszékvezető egyetemi tanár, a TF dékánja mondott ünnepi beszédet, és ugyancsak ő eskette a jelölteket. A hallgatókat dékán úr és Dr. Szél Ágoston úr, a Semmelweis Egyetem általános rektorhelyettese avatta fel.

A friss diplomások részére készített DVD-felvételeket az érdeklődők augusztus 22. után vehetik át a Tanulmányi Osztályon, az Oktatásszervezési Csoport munkatársaitól (Ferencz Beáta, Kisbán Krisztián), ügyfélfogadási időben.

Válogatás az eseményen készült képekből:

[nggallery id=120]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!