Eseménynaptár

Föld napja kitelepülés

2024. április 30. (kedd), 11:15 - 17:15

A globális felmelegedés, a klímaváltozás gyors reakcióra ösztökél mindenkit. Környezetünk védelme és a fenntarthatóság érdekében számos, olykor szemléletünket megváltoztató döntést kell meghoznunk egyéni és közösségi szinten, melyek kedvező hatással lehetnek életterünkre, közvetett és közvetlen környezetünkre.

E lendület szelét befogva rendezi meg a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Healthy Campus projekt szárnyai alatt, a Föld napja programsorozatot, melynek célja, hogy az Egyetem hallgatói, munkatársai és a lakosság is profitáljon a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretbővítésből.

Az Egyetem, a programsorozat részeként 2024. április 30-án rendezi meg – a naptári idő szerint kis eltolással – a Föld napja kitelepülést, melyre közel 10 civil szervezet kapott meghívást. A kitelepülő egységek játékos, interaktív, gyermekek és felnőttek számára is szórakoztató programokkal készülnek. A résztvevők nyereményjátékon vehetnek részt, amelynek során a szervezők fenntarthatósággal kapcsolatos ajándékcsomag.

Bővebben >>>

Hely Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Alkotás utca 42-48.
Budapest
1123
Aula
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!